Dreams

 

Dreams är ett rymligt semesterhus idealiskt placerat endast 100 meter - mindre än 3 minuters gångavstånd - från den vackra Pringle Bay sandstranden. Dreams är också nära bästa stället på stranden för barn att plaska - den långgrunda flodmynningen.

 

Dreams har sängplats för upp till 6 gäster i tre sovrum. Det här är det perfekta stället för en avslappnande semester med sol och bad. Somna till vågornas brus och vakna upp till den vackra omgivningen.

 

 

Dreams är ett rymligt semesterhus idealiskt placerat

 

 

Dreams Skylt och Utsikt

 

Dreams och Pringle Bay ligger i ett vackert och oförstört område, omgivet av strand, berg och den unika sydafrikanska fynbosen. Från Dreams semesterbostad är det bara 1 h körväg till Kapstadens flygplats.

Google Map med Dreams

 

För att se var Dreams och Pringle Bay ligger kan du klicka här.  

 

För ett litet "smakprov" på den vackra kustvägen till Pringle Bay klicka här.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Sovrum

 

Dreams har tre sovrum och två badrum. Huvudsovrummet ligger på ovanvåningen medan de två extra sovrummen ligger bredvid varandra på bottenvåningen.

 

Main bedroom with balcony Main bedroom with balcony Main bedroom with balcony Main bedroom with balcony

 

 

Huvudsovrum

Huvudsovrummet har en skjutdörr i glas som leder ut till en övertäckt balkong. Bredvid huvudsovrummet finns ett stort badrum med både badkar och separat dusch.

 

Huvudsovrum med takfläkt, balkong och utsikt

 

Huvudsovrum med takfläkt, balkong och utsikt Badrum med Dusch och Badkar

 

 

Huvudsovrummet har en dubbelsäng (152 cm), takfläkt, fåtölj, garderob, byrå, oljemålningar. Filt och värmeelement finns tillgängliga under vintern.  

 

 

Övriga Sovrum

 

De två extra sovrummen ligger bredvid varandra på bottenvåningen. De har båda takfläkt och skjutdörr av glas som leder ut till en täckt terrass. Båda sovrummen har två enkelsängar var. 

 

Sovrum med två enkelsängar Sovrum med två enkelsängar och veranda Sovrum på bottenvåningen med takfläkt och veranda

 

De två enkelsängarna kan skjutas ihop för att bilda en dubbelsäng.

 

Sovrum med fläkt och veranda Sovrum med två enkelsängar och plats för spjälsängBadrum med dusch

 

Det andra sovrummet har plats för en spjälsäng. Sovrummen delar ett stort badrum med dusch.

 

 


Vardagsrum

 

Vardagsrummet på ovanvåningen är rymligt och ljust med bergsutsikt. En skjutdörr leder ut till en övertäckt balkong. Slappna av och läs till ljudet av vågor. Många böcker, både på svenska och engelska, finns tillgängliga för gästerna på Dreams. Spel och pussel för barn och vuxna finns också.

 

Vacker bergsutsikt från det rymliga och ljusa vardagsrummet at Dreams Semester Hus i Sydafrika - hyr och boka din semester här! 

 

Hall som leder in till vardagsrummet på ovanvåningen Arbetsbord i vardagsrummet på ovanvåningen Pringle Bay Dreams

 

Rymligt och ljust vardagsrum med bergsutsikt och balkong

 

 

 

Bredvid vardagsrummet finns ett TV rum som också har en skjutdörr till balkongen. TV med Open View Dekoder för öppna satellitkanaler. 

 

TV rum med balkong och open view decoder     

                  

 

TV rum bredvid vardagsrum  Gott om böcker, spel och pussel

 

 

 


Kök och Matrum

 

Stort öppet matrum mellan köket och inbyggd utegrill

 

På bottenvåningen finns ett kök och matrum med öppen planlösning, båda med bergsutsiktKöket är fräscht och fullt utrustat. Ovanför diskbänken  finns ett fönster med bergsutsikt. Det stora matrummet har ett bord med åtta stolar. En skjutdörr leder ut till en inbyggd grillplats under tak. 

 

Fullt utrustat kök inklusive diskmaskin Dreams semester bostad i Sydafrika har fullt utrustat kök och rymligt matrum bredvid inbyggd grillplats

Stort öppet kök och matrum, fullt utrustat

 

 • Diskmaskin, kylskåp, frys, mikrovågsugn, brödrost, vattenkokare, elektrisk ugn och fyra gasplattor. 

 

 • Gott om bestick, porslin, glas, grytor, stekjärn och skålar etc för matlagning. 

 

 • Diskmedel, diskborste, disktrasa och städmaterial finns också. 

 

 

Grilla till vågornas brus! Krydda maten med färsk rosmarin eller timjan som växer i trädgården. Det finns ett utebord och utestolar i trä.

 

Dreams semester bostad i Sydafrika har fullt utrustat kök och rymligt matrum bredvid inbyggd grillplatsGrilla till vågornas ljud och bergsutsikt

 

 

 

 

 


Utomhus

 

Trädgården på baksidan av huset är inhägnad. Alla rum på ovanvåningen (vardagsrum, TV rum och huvudsovrum) har tillgång till den täckta balkongen. Alla rum på nedanvåningen (de två sovrummen och matrummet) har tillgång till terassen eller grillplatsen.

 

Det finns en utomhusdusch och tvättlina. Gäster kan parkera i garaget eller framför huset.

 

 

Dreams semester hus är beläget i det fantastiskt vackra Västra Kapområdet i Sydfarika

 

 


Extra

 

Extras

 • Barn i alla åldrar är välkomna på Dreams. En spjälsäng, hög matstol, babybadkar, potta samt toalettsits för barn kan ordnas på begäran. Ett strandparasoll finns också tillgängligt.

 

 • Pussel och spel för både barn och vuxna. Ett stort urval av böcker på både svenska och engelska samt engelska tidsskrifter.

 

 • Planera utflykter med hjälp av informations- och brochyrpärmarna som finns på Dreams. Det finns många sevärdheter och aktiviteter i området.

 

 • Dreams är lämpligt för allergiker. Husdjur och rökning är inte tillåtna på Dreams. Dreams har inga heltäckningsmattor. Trasmattorna tvättas regelbundet. Alla madrasser har madrasskydd som också tvättas regelbundet. Endast två av sängarna har dunkuddar, men dessa kan bli utbytta om gästerna begär det vid bokningen.

 

 • Dreams har 3 stjärning gradering gjord av Tourism Grading Council of South Africa (TGCSA).

 

 • En satellite disk är installerad men man måste ta med sin egen decoder. De vanliga sydafrikanska kanalerna (SABC 1, 2, 3 och e) finns tillgängliga utan decoder men men har inte alltid skarp bild. 

   

 • Lakan och handdukar kan hyras för en extra kostnad (se Priser). Egna strandhanddukar måste medtagas. Filtar och mobila olje- och panelvärmare finns att tillgå under sydafrikanska vintern (juni till augusti).

 

 • Notera att Dreams är ett tvåvåningshus med trappor både ute och inne (se nedan). Dreams har också en balkong där barn inte får vistas utan föräldrar.

 

Trappor på Dreams

 

 

Boka Nu

Specialerbjudanden

Leta

Special Erbjudande!

 

Dreams Accommodation Facebook

Tillgänglighet

Klicka för att se

tillgängliga/bokade

datum

 

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.Din Semester Nu!