Pringle Bay och Kogelberg Biosphere

 

Pringle Bay utgör en del av det unika Kogelberg Biosphere som är ett naturskyddat område utsett av UNESCO. Både samhällen och naturområden utgör en del av Kogelberg Biosphere. Det sköts I enlighet med internationella accepterade principer för ett biosphere reservat. Kärnan utgörs av  18 000 hektar av vild och oförstörd natur där en hög nivå av biologiskt mångfalt finns. Koegelberg Nature Reserve utgörs av 100 000 hektar från kustområdet i Gordon’s Bay till Kleinmond.

 

Kogelberg Natur

 

Kogelberg är känt som “the heart of fynbos” – hjärtat av fynbosen. Här växer det otroliga antalet av 1712 olika arter av vilka 150 är inhemska. Detta gör Kogelberg till ett av världens rikaste område när det gäller florans mångfald. Här finns flera djurarter så som leopard, caracal, babian, anteloper, fåglar, fiskar och andra smådjur.

Djur och Natur

 

Det bergiga landskapet erbjuder några av de mest spektakulära utsikterna i Western Cape. Regionens komplexa system av ”vikta” berg syns bäst i det här området. Hangklipberget som är ca 800m över havet ligger längst västerut av False Bay och en vandring upp hit tar några timmar. Det finns flera vandringsleder i Kogelberg området. Under vinterperioden är whitewaterkayaking tillåtet på Palmiet River.

Vackra naturreservat

 

Missa inte ett besök i den vackra botansika trädgården Harol Porter Botanical Garden som ligger mellan berg och hav cirka 10 minuters körväg från Pringle Bay. Här kan du ta en promenad eller vandra medan du upplever och upptäcker skönheten av landskap, flora och fåglar.

Kogelberg Biosphere

Boka Nu

Specialerbjudanden

Leta

Special Erbjudande!

 

Dreams Accommodation Facebook

Tillgänglighet

Klicka för att se

tillgängliga/bokade

datum

 

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.Din Semester Nu!