Om Oss

 

Jag, Catarina, är född och uppvuxen i Lomma strax utanför Malmö, Sverige. Under 17 år har jag bott i Sydafrika med min sydafrikanske man Mike och vår två söner David och Daniel. Vi försöker ta tillvara på det bästa av våra kulturer. Vi firar jul på julafton och har skorna på inomhus, äter kanelbullar och boboti, sjunger födelsedagssånger på tre språk... Hemma talar vi svenska, afrikaans och engelska och våra söner är trespråkiga.

 

När vi väntade vår andra son Daniel så förälskade vi oss i Pringle Bay! Med sin vackra och oförstörda natur och fantastiska sandstrand blev Pringle Bay vårt ”smultronställe”. Vi bestämde oss för att köpa en tomt nära stranden – istället blev det huset som nu är Dreams. Det första året ägnade vi åt att renovera, sätta in kök och möblera Dreams. December 2008 tog Dreams emot sina första gäster. Jag ansvarar för alla bokningsarrangemang och kontakt innan ankomsten. I Pringle Bay möts gästerna på Dreams av en representant som är expert på området och som bor i Pringle Bay. Representanten finns tillgänglig under hela vistelsen om något skulle behövas eller gästerna har frågor. Jag kan nås via email eller telefon. 

 

Det är fantastiskt roligt att kunna att dela med mig av detta unika sydafrikanska smultronställe. Jag hoppas att ni ska uppskatta och njuta av den vackra utsikten och oförstörda omgivningen lika mycket som jag har gjort.

 

Catarina

 

 

 

 

Våra pojkar

 

 

 

 

 

 

 

Boka Nu

Specialerbjudanden

Leta

Special Erbjudande!

 

Dreams Accommodation Facebook

Tillgänglighet

Klicka för att se

tillgängliga/bokade

datum

 

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.Din Semester Nu!