Resa i Sydafrika

 

Sydafrika är ett av de vackraste länderna i världen! Det är ett stort land – tre gånger så stort som Sverige - med enormt stor och facinerande variation av natur, fauna, flora, klimat, kultur, religion och språk. Man kan finna allt från öken till städer, afrikanska byar till lyxiga shopping malls, golf banor till naturreservat, berg till slätter, skogar och långa vidsträckta, oförstörda stränder.

 

Problemet för dig kommer att bli att besluta vad du vill se och uppleva – och vad du ska spara till dina nästa besök…

 

Västra Kapområdet - Western Cape provinsen - och Kapområdet i synnerhet erbjuder ett fantastiskt utbud av aktiviteter och sightseeing. Avstånden mellan platserna är inte allför stora och man kan uppleva många saker utan att använda mesta tiden till att köra. Om man önskar tips på saker att se och uppleva titta under Pringle Bay, Samhällen i Närheten och Kapstaden och Garden Route.

 

Sydafrikas befolkning är beräknad till strax under 50 miljoner och vi har 11 officiella språk - Afrikaans, English, Ndebele, Pedi, Sotho, Swazi, Tsonga, Tswana, Venda, Xhosa and Zulu. De allra flesta sydafrikaner kan kommunicera på engelska.

 

Tidskillnaden med Sverige är antingen 1 timme eller ingen alls beroende på sommar och vintertid i Sverige.

 

För information om transport och att resa runt i Sydafrika titta på Transport sidan.

 

 

Boka Nu

Specialerbjudanden

Leta

Special Erbjudande!

 

Dreams Accommodation Facebook

Tillgänglighet

Klicka för att se

tillgängliga/bokade

datum

 

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.Din Semester Nu!